Προς: Ένωση Στρατιωτικής Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης [Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Θ.]

Θεσσαλονίκη, 16.01.2020
ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Συμπληρώνοντας 47 χρόνια ηγετικής πορείας, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ αποτελεί τον μεγαλύτερο ιδιωτικό εκπαιδευτικό οργανισμό στην Ελλάδα. Με παρουσία σε 6 πόλεις (Αθήνα, Πειραιάς, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Λάρισα και Ρόδος), 16 υπερσύγχρονα κτίρια σε όλη την Ελλάδα μένει πιστό στο όραμά του για πρωτοπόρα επαγγελματική εκπαίδευση, βασισμένη σε διεθνή πρότυπα, που θ’ ανοίξει στον κάθε απόφοιτο την πόρτα στην αγορά εργασίας. Αυτός είναι και ο λόγος που είναι το μεγαλύτερο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης στην Ελλάδα και 1 από τα 7 καλύτερα Εκπαιδευτήρια στην Ευρώπη.
Μία ακόμη ηγετική διάκριση ήρθε να προστεθεί στο χαρτοφυλάκιο των ισχυρών διαπιστευτηρίων του ΙΕΚ ΑΚΜΗ καθώς έγινε το πρώτο ΙΕΚ στην Ελλάδα που αναγνωρίστηκε ως μέλος του πανευρωπαϊκού δικτύου ΙΕΚ, τον σημαντικότερο Οργανισμό για την προώθηση της επαγγελματικής εκπαίδευσης και της διασύνδεσής της με την αγορά εργασίας σε ευρωπαϊκό επίπεδο, στους κόλπους του οποίου ανήκουν 57 εκπαιδευτικοί οργανισμοί από 20 χώρες.
H καινοτομία στην εκπαιδευτική διαδικασία, το επιστημονικά καταρτισμένο ακαδημαϊκό προσωπικό, τα διαθέσιμα εργαλεία δικτύωσης με την αγορά, η πρόσβαση σε σύγχρονες εγκαταστάσεις και


υποδομές και συνολικά ο βαθμός τεχνογνωσίας στον τομέα της επαγγελματικής κατάρτισης αποτελούν τις κύριες παραμέτρους που το έχουν καταστήσει στην ευρωπαϊκή ελίτ της εκπαίδευσης.
Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ προσφέρει περισσότερες από 100 σύγχρονες ειδικότητες, σε 12 τομείς σπουδών.
Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, πιστεύει πως οι συνέργειες, είναι η «έξυπνη» λύση για την μεταβατική περίοδο που διανύει η ελληνική οικονομία. Για το λόγο αυτό, γνωρίζοντας τη σημαντική παρουσία της Ένωσης Στρατιωτικής Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, απευθύνει σε εσάς και τα μέλη σας το προνομιακό πακέτο παρακολούθησης προγραμμάτων διετούς και πλήρους φοίτησης στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ.
Για τους σκοπούς της ενδεχόμενης συνεργασίας μας, όλα τα προγράμματα του ΙΕΚ ΑΚΜΗ προσφέρονται με υποτροφία 45%, σταθερή και για τα δύο έτη φοίτησης ενώ μπορεί να αξιοποιηθεί στα παρακάτω 5 παραρτήματα του ΙΕΚ ΑΚΜΗ: Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Πειραιάς, Κρήτη, Λάρισα.
* Η παραπάνω παροχή ισχύει αυστηρά με την επίδειξη της κάρτας μέλους της Ένωσης.
Εκ μέρους της Διοίκησης και του Προσωπικού του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, θα ήταν μεγάλη τιμή και χαρά να καλωσορίσω εσάς και τα μέλη σας, στη μεγάλη μας οικογένεια!

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
Παναγιώτης Οργαντζής


Διευθυντής Ανάπτυξης ΙΕΚ ΑΚΜΗ