ΜΥΝΗΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ε.Σ.ΠΕ.Ε. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

     Στην Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης , Δεν υπάρχει εγώ , υπάρχει εμείς . Όλοι  έμεις που αποτελούμε το Διοικητικό Συμβούλιο της ένωσης , είμαστε εδώ και έκλεγηκαμε από τους συναδέλφους έχοντας μια αποστολή , να εκπροσωπήσουμε τα συμφέροντα όλων του Στρατιωτικού Προσωπικού που υπηρετεί στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης.

     Η  Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης ως Θεσμικός φορέας είναι το νόμιμο συνδικαλιστικό όργανο εκπροσώπησης όλων των στρατιώτικων της Θεσσαλονίκης ανεξαρτήτως προέλευσης και βάθμου . Θα ειμαστέ πάντα δίπλα σας , υπο την σκέπη της ομοσπονδίας μας (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ) θα αναδειξουμε τα προβλήματα που μας αφορούν και θα απαιτήσουμε λυσεις . Ο συνδικαλισμος στις Ένοπλες Δυνάμεις ειναι κατι νέο , κατί νέο αλλα νόμιμο , μετά από πολλά χρόνια και τα στέλεχη των Ε.Δ. έχουν φώνη , δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι και έμεις έιμαστε εργαζόμενοι με προβλήματα , προβλήματα χωρίς λύση εδώ και χρόνια . Ναι θα δώσουμε το άιμα μας για την πατρίδα όπου και όταν χρειαστεί .

    Ως Πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Θ. καλώ όλους τους συναδέλφους να συνταχθούν μαζί μας  , δυναμή μας ειναι τα μέλη μας , με την βοηθειά σας θα κάνουμε την Ένωση μας μια δυνατή φωνή και θα πάψουμε να είμαστε ο φτωχός συγγενής στις εργασιακές διεκδικησεις . Δίπλα στο Συνάδελφο , μαζί με το συνάδελφο , για το συνάδελφο. 

   

Πάντα δίπλα στον συνάδελφο

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Σαρρής Αθανάσιος