Θεσσαλονίκη 29 Δεκ 2023

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                    

                                        

Συνάντηση ενημέρωσης με την βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ. Κατερινα Νοτοπούλου , πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη  28 Δεκ 2023 στα Γραφεία  της Ε.Σ.ΠΕ.Ε. Θεσσαλονίκης    .

Στην κ. Νοτοπούλου  έγινε αναλυτική ενημέρωση από τον Προέδρο της Ένωσης Αθανάσιο Σαρρή , για άλυτα προβλήματα που αφορούν το Στρατιωτικό Προσωπικό ανεξαρτήτως θεσμού και προέλευσης , αλλά  και  θέματα που αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης όπου η Ε.Σ.ΠΕ.Ε. Θεσσαλονίκης είναι ο μόνος νόμιμος εκπρόσωπος όπως την μη παραλαβή ακόμα από το ΤΕΘΑ των διαμερισμάτων από την συμφωνία ΥΠΕΘΑ – Δήμου Παύλου Μελά  , την αφαίμαξη στρατιωτικών Ιατρών από το 424 ΓΣΝΕ για την κάλυψη κενών σε δημόσια νοσοκομεία , την καθυστέρηση στην πληρωμή υγειονομικών δαπανών , ειδική μνεία έγινε για το συνταξιοδοτικό – βαθμολογικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα στελέχη προέλευσης ΕΠ.ΟΠ. , θέμα που έχει αναδείξει η Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. με σειρά εγγράφων  .

Η κ. Νοτοπούλου  κατέγραψε  με προσοχή τα θέματα που του αναπτύχθηκαν και παρέλαβε υπόμνημα με όλα τα προβλήματα .

Ως Θεσμικός φορέας εκπροσώπησης των στελεχών των Ε.Δ. στην περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκης  , μέσω των συναντήσεων και των συνεχών ενημερώσεων προσπαθούμε για την ανάδειξη και λύση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους οι συνάδελφοι μας .

Για το

Διοικητικό Συμβούλιο

                  -Ο-                                                                                            -Η-

             Πρόεδρος                                                                        Γενικός Γραμματέας

     Αθανάσιος Σαρρής                                                                Όλγα Κοντελίδου

     ΕΠΟΠ Επχίας(ΠΒ)                                                            ΕΠΟΠ Λοχίας(ΝΟΜ)