Θεσσαλονίκη 07 Δεκ 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση ενημέρωσης , πραγματοποίησε την Τετάρτη  06 Δεκ 2023 αντιπροσωπεία της Ε.Σ.ΠΕ.Ε. Θεσσαλονίκης αποτελούμενη από τον Προέδρο Αθανάσιο Σαρρή και  την Γενική Γραμματέα Όλγα Κοντελίδου  , τον Ταμία Στέργιο Ορκα και το Μέλος του ΔΣ Απόστολο Μπέρκο με τον Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος  Αλλαγής κ. Δημήτριο Σαρηγιαννη   στο γραφείο του   .

Στον κ. Σαρηγιαννη   έγινε αναλυτική ενημέρωση για άλυτα προβλήματα που αφορούν το Στρατιωτικό Προσωπικό ανεξαρτήτως θεσμού και προέλευσης , αλλά  και  θέματα που αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης όπου η Ε.Σ.ΠΕ.Ε. Θεσσαλονίκης είναι ο μόνος νόμιμος εκπρόσωπος όπως την μη παραλαβή ακόμα από το ΤΕΘΑ των διαμερισμάτων από την συμφωνία ΥΠΕΘΑ – Δήμου Παύλου Μελά  , την αφαίμαξη στρατιωτικών Ιατρών από το 424 ΓΣΝΕ για την κάλυψη κενών σε δημόσια νοσοκομεία , την καθυστέρηση στην πληρωμή υγειονομικών δαπανών , ειδική μνεία έγινε για το συνταξιοδοτικό – βαθμολογικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα στελέχη προέλευσης ΕΠ.ΟΠ. , θέμα που έχει αναδείξει η Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. με σειρά εγγράφων  .

Ο κ. Σαρηγιαννης  κατέγραψε  με προσοχή τα θέματα που του αναπτύχθηκαν και παρέλαβε υπόμνημα με όλα τα προβλήματα .

Ως Θεσμικός φορέας εκπροσώπησης των στελεχών των Ε.Δ. στην περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκης  , μέσω των συναντήσεων και των συνεχών ενημερώσεων προσπαθούμε για την ανάδειξη και λύση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους οι συνάδελφοι μας .

Για το

Διοικητικό Συμβούλιο

-Ο-                                                                                            -Η-

Πρόεδρος                                                                        Γενικός Γραμματέας