Θεσσαλονίκη 22 Μαρ 2023

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                    

                                        

Επίσκεψη , πραγματοποίησε σήμερα στα Γραφεία της Ένωσης , ο Υποψήφιος Βουλευτής Α΄Θεσσαλονικης με την Ελληνική Λύση Συμεών Κουπελογλου , παρών από την Ε.Σ.ΠΕ.Ε. Θεσσαλονίκης ήταν ο Προέδρος Αθανάσιος Σαρρής , η Γενική Γραμματέας Όλγα Κοντελίδου , ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας π. Δημήτριος Πιττάκης , το μέλος του Δ.Σ. Απόστολος Μπέρκος και ο Αντιπρόσωπος της Ένωσης Ιωάννης Γόλης .

Στον κ. Κουπελογλου έγινε ενδελεχής ενημέρωση για θέματα που αφορούν το Στρατιωτικό Προσωπικό της Θεσσαλονίκης όπου η Ε.Σ.ΠΕ.Ε. Θεσσαλονίκης είναι ο μόνος νόμιμος εκπρόσωπος , καθώς του παραδόθηκε και υπόμνημα με τα χρονίζοντα άλυτα θέματα που αφορούν όλο το Στρατιωτικό Προσωπικό  .  

Ο κ. Κουπελογλου παρέδωσε στην Ένωση έναν αυτόματο απινιδωτή , ο οποίος θα παραδοθεί το επόμενο διάστημα σε μονάδα της Θεσσαλονίκης επ΄ωφελεια του προσωπικού , δείχνοντας έμπρακτα την στήριξη του στο Στρατιωτικό Προσωπικό , ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης για την πράξη του , με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου ανακηρύχθηκε επίτιμο μέλος της Ένωσης    .

Για το

Διοικητικό Συμβούλιο

                  -Ο-                                                                                            -Ο-

             Πρόεδρος                                                                        Γενικός Γραμματέας

     Αθανάσιος Σαρρής                                                                Όλγα Κοντελίδου

     ΕΠΟΠ Επχίας(ΠΒ)                                                            ΕΠΟΠ Λοχίας(ΝΟΜ)