Θεσσαλονίκη 15 Νοε 2022

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                    

                                        

Επίσκεψη , πραγματοποίησε σήμερα στα Γραφεία της Ένωσης , ο Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Αθανάσιος Γλαβίνας , παρών από την Ε.Σ.ΠΕ.Ε. Θεσσαλονίκης ήταν ο Προέδρος Αθανάσιος Σαρρής , η Γενική Γραμματέας Όλγα Κοντελίδου και ο Ταμίας Στέργιος Όρκας

Στον κ. Γλαβινα έγινε ενδελεχής ενημέρωση για θέματα που αφορούν το Στρατιωτικό Προσωπικό της Θεσσαλονίκης όπου η Ε.Σ.ΠΕ.Ε. Θεσσαλονίκης είναι ο μόνος νόμιμος εκπρόσωπος , ειδική μνεία έγινε  στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα στελέχη με την  φαρμακευτικής κάλυψη μετα την διακοπή της σύμβασης με τον Φ.Σ.Θ. , θέμα που έχει αναδείξει η Ένωση με σειρά εγγράφων καθώς και θέματα  στέγασης και ιατρικής περίθαλψης .  

Παραδόθηκε το ψήφισμα με τα χρονίζοντα σταδιοδρομία ,συνταξιοδοτικά και εργασιακά  θέματα που η ΠΟΜΕΝΣ και η Ένωση έχουν κατά καιρούς αναδείξει με σειρά εγγράφων όπως Μισθολογικό Αξκων προέλευσης ΕΜΘ , Συνταξιοδοτικό – Βαθμολογικό Υπαξ. Προέλευσης ΕΠΟΠ , Βαθμολογικό Αξκων προέλευσης ΑΣΣΥ και πολλά άλλα . Θα υπάρχει μια συνεχόμενη  επικοινωνία για την μεταφορά των δικαίων αιτημάτων των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων  .

Για το

Διοικητικό Συμβούλιο

                  -Ο-                                                                                            -Ο-

             Πρόεδρος                                                                        Γενικός Γραμματέας

     Αθανάσιος Σαρρής                                                                Όλγα Κοντελίδου

     ΕΠΟΠ Επχίας(ΠΒ)                                                            ΕΠΟΠ Λοχίας(ΝΟΜ)