Αγαπητοί μας συνεργάτες καλησπέρα!

Η αλυσίδα πολιτισμού ΙΑΝΟS εδώ και 37 χρόνια έχει επιλέξει στρατηγικά να χτίζει συνεργασίες με επιχειρήσεις, συλλόγους, εκπαιδευτικούς οργανισμούς αναπτύσσοντας την επαφή τους με το βιβλίο και τον Πολιτισμό. 

Σας ενημερώνουμε λοιπόν ότι ανανεώνουμε αυτόματα την παρουσία σας στην οικογένεια του ΙΑΝΟΥ και για την προσεχή σεζόν.

Παρακαλούμε θερμά να ενημερώσετε σχετικά τα μέλη σας.

Η IANOS FAMILY CARDπροσφέρει στους εργαζόμενους, τα μέλη ή τους μαθητές σας και φέτος ένα προνομιακό πακέτο παροχών: 

1. Έως 30% έκπτωση σε βιβλία. *Εξαιρούνται τα βιβλία προσφορών & ενιαίας τιμής

2. 10% έκπτωση σε χαρτικά. 

3. Έως 10% έκπτωση σε παιχνίδια, cd, dvd, αντικείμενα τέχνης.

4. Ειδικές τιμές σε ξενόγλωσσα βιβλία. *Θα σας ενημερώσουμε αναλυτικότερα αρχές Σεπτεμβρίου αφού λάβουμε τη λίστα όπου θα αναφέρονται οι εκδοτικοί οίκοι 

5. 10% έκπτωση στα βιβλία του Διόφαντου (ισχύει για την αγορά του πακέτου όλης της τάξης ) 

6. 10% έκπτωση στο ΙΑΝΟΣ café (Σταδίου 24).

Απαραίτητη και μόνη προϋπόθεση για να αποκτήσουν οι εργαζόμενοι ή τα μέλη ή οι μαθητές σας τις παραπάνω εκπτώσεις είναι να αναφέρουν στα ταμεία μας (στα φυσικά καταστήματα Αθήνας και Θεσσαλονίκης) σε κάθε αγορά τους, ότι συνεργάζονται με τον φορέα σας. 

Σε περίπτωση που επιθυμεί κάποιο μέλος σας να κάνει την παραγγελία του και να σταλεί με κούριερ στο χώρο του για να έχει τις παραπάνω εκπτώσεις θα πρέπει να στείλει την λίστα των βιβλίων μαζί με τα στοιχεία παράδοσης , ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, ΤΚ, πόλη ,τηλέφωνο στα παρακάτω e mail commercial@ianos.gr.  Θα ενημερωθεί για το κόστος και θα σταλούν είτε ελεύθερα αν προχωρήσει στην ανάλογη κατάθεση είτε με αντικαταβολή. Σε περίπτωση που η παραγγελία είναι άνω των 30€ δεν υπάρχουν μεταφορικά έξοδα.