Ονομάζομαι ΧΡΥΣΑ ΡΟΥΜΠΙΔΟΥ, φιλόλογος, διαχειρίστρια της σελίδας digitaltutor.gr On line Education και των αντίστοιχων λογαριασμών στο facebook και instagram.
 
https://digitaltutor.gr/
 
Η φιλοδοξία μου να προσφέρω τη δυνατότητα της εξειδικευμένης γνώσης στα φιλολογικά μαθήματα, και κυρίως στη ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ, σε παιδιά που διαμένουν μακριά από αστικά κέντρα με οδήγησε να ασχοληθώ με την on line διδασκαλία. Φυσικά η on line διδασκαλία εξασφαλίζει παράλληλα την επαρκή προετοιμασία παιδιών που η οικογένειά του επιλέγει την εξ αποστάσεως διδασκαλία λόγω της πανδημίας. Για οποιοδήποτε λόγο επιδιώκω με οργανωμένο τρόπο να φέρω σε επαφή τα παιδιά με το μάθημα κυρίως της Γλώσσας προετοιμάζοντάς τα κατά τη διάρκεια του Λυκείου (Α΄, Β΄ , Γ΄ ) για τις απαιτητικές εξετάσεις των Πανελληνίων.  Ωστόσο, αν κάποιος γονέας επιθυμεί κυρίως στις τάξεις του ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ κάποια βοήθεια για το παιδί στο μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών είμαι στη διάθεσή του.
Η διδασκαλία γίνεται με ψηφιακή πλατφόρμα και όλα τα απαραίτητα ψηφιακά εργαλεία. Εστιάζω στη συνεργασία τόσο με το παιδί όσο και με τους γονείς και για τον λόγο αυτό προχωρώ σε τακτές ενημερώσεις γονέων, on line ή τηλεφωνικές. 
Θα ήθελα να προβάλω τη δουλειά μου στην ομάδα σας προχωρώντας σε μια ΠΡΟΣΦΟΡΑ για όλα τα μέλη σας. Πιο συγκεκριμένα:
 
1. Δωρεάν το 1ο μάθημα
2. Δωρεάν αποστολή των φροντιστηριακών βιβλίων σε έντυπη μορφή
3. Έκπτωση 15% σε όλες τις τάξεις του Λυκείου και 10% σε όλες τις τάξεις του Γυμνασίου.
 
Αναλυτικά το πρόγραμμα σπουδών ανά τάξη:
1. Γ΄ λυκείου (3 διδακτικές ώρες/εβδομάδα, 50 λεπτών)
2. Β΄ λυκείου (2,5 διδακτικές ώρες/εβδομάδας, 50 λεπτών)
3. Α΄ λυκείου (2 διδακτικές ώρες/εβδομάδα, 50 λεπτών)
4. Γυμνάσιο  (1 διδακτική ώρα γλώσσα και 1 διδακτική ώρα αρχαία/εβδομάδα, 50 λεπτών)
 
Κινητό: (+30) - 6986.751.492
Ε-mail: 
 

Ωράριο Επικοινωνίας

Δευτέρα - Παρασκευή: 11:00 - 14:00
Σάββατο: 11:00 - 13:00