Θεσσαλονίκη 14 Oκτ 2022

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                    

                                        

     Αντιπροσωπία της Ε.Σ.ΠΕ.Ε. Θεσσαλονίκης αποτελούμενη από τον Προέδρο Επχια(ΠΒ) Σαρρή Αθανάσιο και τον Ταμία Ανθλγο(ΠΒ) Ορκα Στέργιο , πραγματοποίησε στις 13 Οκτ 2022 , θεσμική αλλά και ουσιαστική συνάντηση με τον ΑΔΦ Θεσσαλονίκης , Αντιστράτηγο Κωστακογλου Σωτήριο Στρατηγό – Δκτη του Γ΄ΣΣ και του NRDC-GR .

   Έγινε ενημέρωση για το έργο και τις δραστηριότητες της Ένωσης τόσο σε συνδικαλιστικό επίπεδο αλλά και σε κοινωνικό , επίσης έγινε ενημέρωση για θέματα που αφορούν το στρατιωτικό προσωπικό της Θεσσαλονίκης , ιδιαίτερα για το σοβαρό θέμα με την διακοπή τις συμβάσης με τα φαρμακεία στην πόλη μας με αποτέλεσμα να μην έχουν φαρμακευτική κάλυψη τα στελέχη και οι οικογένειες τους , που υπηρετούν και διαμένουν στην Θεσσαλονίκη   .

   Η αντιπροσωπία της Ε.Σ.ΠΕ.Ε. Θεσσαλονίκης ευχαρίστησε τον Στρατηγό για την έως τώρα αρίστη συνεργασία και διαβεβαίωσε ότι ως ο μόνος νόμιμος εκπρόσωπος του Στρατιωτικού προσωπικού της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης θα συνεχίσει το έργο της με προσήλωσή στο ότι ο συνάδελφος αποτελεί την προτεραιότητα  .

Για το

Διοικητικό Συμβούλιο

                  -Ο-                                                                                            -Η-

             Πρόεδρος                                                                        Γενική Γραμματέας

     Αθανάσιος Σαρρής                                                                Όλγα Κοντελίδου

     ΕΠΟΠ Επχίας(ΠΒ)                                                           ΕΠΟΠ Λχίας(ΝΟΜ)