Θεσσαλονίκη 20 Μαρ 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Παρασκευή 19 Μαρτίου, στα γραφεία της Ένωσης  , αντιπροσωπία του Δ.Σ. αποτελούμενη από τον Προέδρο Επχιά (ΠΒ) Σαρρή Αθανάσιο , Τον Ταμία Ανθστή (ΠΒ) Όρκα Στέργιο και το μέλος Αλχιά(ΔΒ) Κουιμτζή Βασίλειο , είχε επίσημη συνάντηση με τον Πρόεδρο του Κόμματος Ελλήνων Δανειοληπτών (ΚΕΛΔΑ) και Πρόεδρο Συλλόγου Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος κ. Χαράλαμπο Περβανά και τον τέως Βουλευτή Θεσσαλονίκης κ. Ιωάννη Σαρίδη.
     Υπήρξε αναλυτική ενημέρωση για το έργο του κόμματος και του συλλόγου και μια εποικοδομητική συζήτηση με ανταλλαγή απόψεων για το τεράστιο πρόβλημα του ιδιωτικού δανεισμού, που ταλανίζει ένα μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας και κατ’ επέκταση των συναδέλφων μας και των οικογενειών αυτών.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε μέσα σε άριστο κλίμα ανοίγοντας ουσιαστικά τον δρόμο για μελλοντικές επαφές-δράσεις που θα έχουν ως γνώμονα την ενημέρωση-  βελτίωση της καθημερινότητας των συναδέλφων μας.

.

Για το

Διοικητικό Συμβούλιο

-Ο-                                                                                            -Ο-