ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2022

Το 2022  ήταν ακόμα μια χρονιά που η Ένωση στάθηκε διπλά με πράξεις για το Στρατιωτικό Προσωπικό της Θεσσαλονίκης  . Συνεχίστηκε με γοργούς ρυθμούς το συνδικαλιστικό έργο της Ένωσης αποστείλαμε 20 έγγραφα προς την ομοσπονδία , έγιναν επερωτήσεις και αναφορές  στην βουλή για θέματα προσωπικού μετα από έγγραφα μας.

Συμμετείχαμε με την πλειοψηφία των αντιπροσώπων της Ένωσης στο Συνέδριο της ΠΟΜΕΝΣ στην Ξανθή , συμμετείχαμε στην κοινή συγκέντρωση και πορεία με τα Σ.Α. ενόψει της ΔΕΘ , συμμετείχαμε με ομάδα καλαθοσφαίρισης στον φιλανθρωπικό τουρνουά στην μνήμη του Άλκη καμπανού .

Επιλυθήκαν τοπικά προβλήματα με παρέμβαση της Ένωσης και της Ομοσπονδίας , συμμετείχαμε στην συγκέντρωση αγωγών για τα Νυχτερινά έτους 2020-2021  με αγωγές 443 μελών μας , συμμετείχαμε στην συγκέντρωση αγωγών για τους συνάδελφους μας ΕΜΘ με αγωγές 89 μελών μας  , Βγήκαν οι αποφάσεις νυχτερινής απασχόλησης 81 συνάδελφων για τα έτη 2017-2018 και αναμένεται η πληρωμή τους επομένους μήνες , εκκρεμεί μια ακόμα απόφαση για το 2017 – 2018 .

Πραγματοποιήθηκαν 456 νέες εγγραφές μελών κάνοντας την Ένωση μας το δεύτερο μεγαλύτερο πρωτοβάθμιο σωματείο της  Ομοσπονδίας , πραγματοποιήσαμε συναντήσεις όσο ήταν εφικτό σύμφωνα με τα υγειονομικά μέτρα με Βουλευτές και φορείς της Περιφέρειας μας , Συνεχίσαμε  σε εβδομαδιαία βάση την λειτουργία των γραφείων μας για εξυπηρέτηση των μελών μας , συνεχίσαμε να βρίσκουμε αποκλειστικές προσφορές για τα μέλη μας .

Καθιερώσαμε την δωρεά στα τέκνα των μελών μας σχολικών τσαντών και σχολικών  ειδών που θα φοιτήσουν στην 1η Δημοτικού .

Ταυτόχρονα η Ένωση έδειξε και το κοινωνικό της πρόσωπο , σε συνεργασία με σωματείο που ασχολείται με παιδιά με καρκίνο κάναμε κοινές δραστηριότητες με αποτέλεσμα να καταφέρουμε το Πάσχα και τα Χριστούγεννα να δώσουμε δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται στο παιδοογκολογικο τμήμα του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου , καθώς και το καλοκαίρι παραδώσαμε απαραίτητο εξοπλισμό , κάναμε προσπάθειες εξεύρεσης αίματος και αιμοπεταλίων για συνάδελφους που είχαν άμεση ανάγκη  , παραδώσαμε σημαντική ποσότητα βρεφικών πανων και άλλων ειδών που είχαν ανάγκη στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης Άγιος Στυλιανός .

Αγοράσαμε και θα παραδώσουμε μόλις γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες έναν απινιδωτή με χρήματα από δωρεές αλλά και ιδίους πόρους της Ένωσης . Με ενέργειες της ένωσης λύθηκε το πρόβλημα με τα φαρμακεία που ταλαιπώρησε τους συνάδελφους μας για μήνες και ειδικότερα όσο αφορούσε την ΠΑ , η Ένωση κατέβαλε με ιδίους πόρους το ποσό που οφείλονταν στο ΦΣΘ για να αρθεί η αναστολή χορήγησης φαρμάκων στο προσωπικό της ΠΑ .

Για το 2023 θα συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατά και δυναμικά το έργο μας αποδεικνύοντας στην πράξη ότι είμαστε πραγματικά δίπλα στον συνάδελφο .

 

Αθανάσιος Σαρρής 

Πρόεδρος Δ.Σ.