ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2023

 

Το 2023  ήταν ακόμα μια χρονιά που η Ένωση στάθηκε διπλά με πράξεις για το Στρατιωτικό Προσωπικό της Θεσσαλονίκης  . Το 2023 ήταν χρονιά εκλογών της Ένωσης , αριθμός ρεκόρ μελών μας , άσκησε το δικαίωμα του εκλέγειν .

Η Πλειοψηφία του Διοικητού Συμβουλίου επανεκλέχθηκε δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την εμπιστοσύνη των μελών μας , εξελέγησαν 49 αντιπρόσωποι για την Ομοσπονδία , οι πλειοψηφία των οποίων συμμετείχε στο εκλογοαπολογηστικο συνέδριο της ΠΟΜΕΝΣ στην Αθήνα . Από την Ένωση μας εξελέγησαν μέλη μας τόσο στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας όσο και στο πειθαρχικό συμβούλιο αυτής λαμβάνοντας θέσεις ευθύνης .

 Συνεχίστηκε με γοργούς ρυθμούς το συνδικαλιστικό έργο της Ένωσης αποστείλαμε   έγγραφα προς την ομοσπονδία , έγιναν επερωτήσεις και αναφορές  στην βουλή για θέματα προσωπικού μετα από έγγραφα μας  , μετα από πίεση μέσω βουλευτών και συνεχών εγγράφων της Ένωσης επιλύθηκε η αδικία όσο αφορά το επίδομα τοκετού .

Συμμετείχαμε με ομάδα καλαθοσφαίρισης στον φιλανθρωπικό τουρνουά στην μνήμη του Άλκη καμπανού . Επιλυθήκαν τοπικά προβλήματα με παρέμβαση της Ένωσης και της Ομοσπονδίας.  Συμμετείχαμε στην συγκέντρωση αγωγών για τα Νυχτερινά έτους 2021-2022  με αγωγές 1127 μελών μας , , Βγήκαν οι αποφάσεις του εφετείου νυχτερινής απασχόλησης 81 συνάδελφων για τα έτη 2017-2018 και αναμένεται η πληρωμή το επόμενο διάστημα  , Βγήκαν οι αποφάσεις του νυχτερινής απασχόλησης 150 συνάδελφων για τα έτη 2020-2021  , τον Δεκέμβριο πληρωθήκαν οι πρώτοι 50 και αναμένεται η πληρωμή το επόμενο διάστημα των υπολοίπων 100 .

Πραγματοποιήθηκαν 503 νέες εγγραφές μελών κάνοντας την Ένωση μας το  μεγαλύτερο πρωτοβάθμιο σωματείο της  Ομοσπονδίας σε επιπεδο περιφεριακης ενοτητας .

Πραγματοποιήσαμε συναντήσεις με Βουλευτές και φορείς της Περιφέρειας μας , Συνεχίσαμε  σε εβδομαδιαία βάση την λειτουργία των γραφείων μας για εξυπηρέτηση των μελών μας , συνεχίσαμε να βρίσκουμε αποκλειστικές προσφορές για τα μέλη μας .

Για τρίτη χρονιά πραγματοποιήσαμε την δωρεά στα τέκνα των μελών μας 60 σχολικών τσαντών και σχολικών  ειδών που θα φοιτήσουν στην 1η Δημοτικού .

Η Ένωση προέβη σε χρηματική δωρεά τόσο προς τους πυροπαθείς της Ρόδου όσο και στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας , επίσης με ιδία μέσα συγκέντρωσε και μετέφερε 2 τόνους ανθρωπιστική βοήθεια στην Θεσσαλία (Τρόφιμα , είδη πρώτης ανάγκης , ρουχισμό , υπόδηση κτλ ) .Ταυτόχρονα η Ένωση έδειξε και το κοινωνικό της πρόσωπο , σε συνεργασία με φιλανθρωπικό σωματείο ¨ ΝΕΜΕΣΙΣ ¨κάναμε κοινές δραστηριότητες, κάναμε προσπάθειες εξεύρεσης αίματος και αιμοπεταλίων για συνάδελφους που είχαν άμεση ανάγκη και δημιουργήσαμε Τράπεζα Αίματος  , παραδώσαμε έναν απινιδωτή σε μονάδα της Θεσσαλονίκης  με χρήματα από δωρεές αλλά και ιδίους πόρους της Ένωσης , εντός του 2024 θα παραδώσουμε και έναν δεύτερο απινιδωτή.

Για το 2024 θα συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατά και δυναμικά το έργο μας αποδεικνύοντας στην πράξη ότι είμαστε πραγματικά δίπλα στον συνάδελφο .