ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ε.Σ.ΠΕ.Ε. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

     Το να σε εμπιστεύονται οι συνάδελφοι σου για την ανάληψη της προεδρίας στην Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης , είναι κάτι εξαιρετικά τιμητικό και τους ευχαριστώ όλους για αυτήν την εμπιστοσύνη. Ταυτόχρονα όμως είναι κάτι που, όχι μόνο σε εμένα αλλά συνολικά στην νέα Διοίκηση αυξάνει τις ευθύνες χωρίς όμως να μας στερεί την αισιοδοξία.

     Ως Θεσμικός φορέας θα προστατεύσουμε τα συμφέροντα του στρατιωτικού προσωπικού που υπηρετεί στα όρια του Νομού Θεσσαλονίκης και βεβαιώνω τα μέλη μας  ότι βαδίζουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Ένα από τα όπλα μας είναι η εμπειρία που έχουμε αποκομίσει από την ενασχόλησή μας με την συλλογική έκφραση καθώς αρκετά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου έχουν διαγράψει λαμπρή πορεία στο χώρο και χαίρομαι που συνεργάζομαι μαζί τους. Αυτός είναι και ο λόγος που είμαστε αισιόδοξοι. Έχουμε στείλει ήδη το μήνυμα ότι η Ε.Σ.ΠΕ.Ε. Θεσσαλονίκης δεν θα είναι ο φτωχός συγγενής αλλά ένας αξιόπιστος συνομιλητής και αυστηρότατος κριτής. Το άλλο μας όπλο είναι η ενότητα. Οι καιροί που ζούμε είναι δύσκολοι και πρέπει να αντιληφθούμε όλοι μας , ότι δεν περισσεύει κανείς στην προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων που απασχολούν το στρατιωτικό προσωπικό. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να ελπίζουμε σε μία αναστροφή του αρνητικού κλίματος που επικρατεί καθώς πλέον τα φιλικά χτυπήματα στην πλάτη και οι χειραψίες δεν επαρκούν.

    Ως Πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Θ. τείνω χέρι συνεργασίας προς όλους τους συναδέλφους είτε είναι εγγεγραμμένοι είτε όχι. Οφείλω όμως να ενημερώσω ότι προσπάθειες που δεν αποσκοπούν στο γενικότερο καλό και στην προάσπιση των συμφερόντων των μελών μας θα με βρουν απέναντι. Δεν θα επιτρέψω η Ένωση να γίνει χώρος για προσωπικές πολιτικές και για ικανοποίηση μικροσυμφερόντων.

    Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο είναι αποφασισμένο να εργασθεί και καλεί σε συστράτευση όλους τους συναδέλφους ώστε να αλλάξουμε προς το καλύτερο όχι μόνο το δικό μας μέλλον αλλά και των οικογενειών μας.

Πάντα δίπλα στον συνάδελφο

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Κυριακόπουλος Σπυρίδων