Θεσσαλονίκη 28 Νοε 19

                                                                                

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                        

           Την Τέταρτη 27 Νοε 2019 διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία , η Ενημερωτική Ημερίδα της Ε.Σ.ΠΕ.Ε. Θεσσαλονίκης , υπό την αιγίδα της Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. .

           Στην κατάμεστη αίθουσα του Πολεμικού Μουσείου Θεσσαλονίκης , που αποδείχθηκε μικρή για το στρατιωτικό προσωπικό της Θεσσαλονίκης που διψά για έγκυρη και σωστή ενημέρωση από αυτούς που πραγματικά γνωρίζουνε και όχι από αυτόκλητους σωτήρες που κατέχονται από ημιμάθεια και δήθεν ¨ δημοσιογράφους¨ .

          Η Αίθουσα γέμισε ασφυκτικά μόνο από εν ενέργεια στελέχη που ενημερωθήκαν και προβληματιστήκαν ταυτόχρονα από τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας  .

         Η Ένωση θέλει να ευχαριστήσει για την περιεκτική και ορθή ενημέρωση τον Προέδρο της Ομοσπονδίας Δημήτριο Ρώτα , τον Αντιπρόεδρο Μέριμνας Νικόλαο Παναγιωτίδη , τον Τομεάρχη ΕΜΘ Ιωάννη Σπαράγγη , τον Οικονομικό Σύμβουλο Ηλία Νατσιούλα για την παρουσία τους στην Ημερίδα . Να ευχαριστήσει τις αντιπροσωπίες των Δ.Σ. Ε.Σ.Π.Ε.Θ. , Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΦΛ. και Ε.Σ.Π.Ε.Κ.Μ. για την παρουσία τους . Αλλά κυρίως να ευχαριστήσει τους Δεκάδες συναδέλφους που ήρθαν να ενημερωθούν . Θα ήταν παράληψη από εμάς να μην ευχαριστήσουμε το προσωπικό του Πολεμικού Μουσείου για την βοήθεια τους .

        Η Ε.Σ.ΠΕ.Ε. Θεσσαλονίκης θα συνεχίσει την ενημέρωση του Στρατιωτικού προσωπικού της Θεσσαλονίκης  ακόμα και με επισκέψεις σε μονάδες , γιατί η γνώση είναι δύναμη .

        

    

                

           

Για το

Διοικητικό Συμβούλιο

                  -Ο-                                                                                            -Ο-

             Πρόεδρος                                                                        Γενικός Γραμματέας

Σπυρίδων Κυριακόπουλος                                                         Αθανάσιος Σαρρής

     ΕΠΟΠ Επχίας(ΠΒ)                                                           ΕΠΟΠ Επχίας(ΠΒ)