ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θεσσαλονίκη 03 Σεπ 2018

           Το Σάββατο 01 Σεπ 2018 στο χώρο του παλιού 424 ΓΣΝΕ με την λαμπρότητα που άρμοζε στην περίσταση , τελέστηκαν ο αγιασμός και τα εγκαίνια των γραφείων της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης .

           Τον αγιασμό των γραφείων τέλεσε ο Στρατιωτικός Ιερέας του Γ΄ΣΣ Σχης(Θ) Μαρκακης Νεκτάριος και την κορδέλα των εγκαινίων έκοψαν ο Πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Θ. κ. Κυριακόπουλος Σπυρίδων και ο Πρόεδρος της Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. κ. Ρώτας Δημήτριος .

           Την Εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους , Εκπρόσωπος του Δκτη του Γ΄ΣΣ – NRDC GR Αντγου Μπίκου Δημήτριου , οι βουλευτές Θεσσαλονίκης κύριοι Καραογλου Θεόδωρος , Καλαφάτης Σταύρος , Παρασκευοπουλος Νικόλαος και Σαριδης Ιωάννης , εκπρόσωπος του Παναγιότατου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμου , ο Πρόεδρος του παραρτήματος Θεσσαλονίκης της Ε.Α.Α.Α. κ. Δανιηλιδης Αθανάσιος , ο Πρόεδρος των αποστράτων πυροσβεστών Θεσσαλονίκης κ. Φαφούτης Δημήτριος , εκπρόσωποι σωματείων Σ.Α. του νομού Θεσσαλονίκης και πλήθος συναδέλφων.

             Θα ήταν μεγάλη παράλειψη από εμάς να μην ευχαριστήσουμε τον Δκτη του Γ΄ΣΣ – NRDC GR Αντγο Μπίκο Δημήτριο για την παραχώρηση των γραφείων και την πολύτιμη βοήθεια του όποτε ζητήθηκε, τους φίλους και συναδέλφους που στάθηκαν δίπλα μας ώστε να πραγματοποιηθεί το όνειρο όλων των στρατιωτικών της Θεσσαλονίκης  , η λειτουργία των γραφείων της Ένωσης  .

              Μεμονωμένες περιπτώσεις διχασμού και προκατασκευασμένων εντυπώσεων υπήρχαν και στο παρελθόν και θα υπάρχουν και στο μέλλον , αλλά αποτελούν εξαίρεση καθώς ο επαγγελματισμός της πλειοψηφίας του Δ.Σ. , δεν διαπραγματεύεται και δεν χωρά αμφιβολίες για το ήθος, την εντιμότητα της Ένωσης και των μελών της.

             Ελπίζουμε τα συναισθήματα χαράς και το πνεύμα ενότητας που επιδείξαμε το Σάββατο , να αποτέλεσαν παράδειγμα προς μίμηση και θα χαρούμε να παραβρεθούμε σε μελλοντικά εγκαίνια ενώσεων που ακόμα αναζητούν των προσανατολισμό τους.

Για το

Διοικητικό Συμβούλιο

               

 Ο Ο 
 ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 Σπυρίδων Κυριακόπουλος  Αθανάσιος Σαρρής
 ΕΠΟΠ Επχιας(ΠΒ)  ΕΠΟΠ Επχιας(ΠΒ) 

 

 

Loading...